Szintén egy birtok, melynek hordóban pihenő borairól már írtunk idén, s amelyek most palackba kerültek. Olajosan sima, kerek, telt ízű - igazi kézműves bor. Nagyon jó inni: közepesen tömör test, varázslatos illat.
BUSSAY LÁSZLÓ CSÖRNYEFÖLDI OLASZRIZLING (KÉSEI SZÜRET) 2003 ***/****
Kellemes, jól iható olaszrizling, melyben nem annyira a fajta, hanem a botrytiszes jelleg kibontása a fő érték. Közepes test, mértéktartó, vagyis vonzó édesség jellemzi.
BUSSAY LÁSZLÓ CSÖRNYEFÖLDI SÁRGA MUSKOTÁLY (FÉLÉDES) ***
Kóstolás előtt legalább tíz percig érdemes szellőztetni. Kellemes, de nem tolakodó muskotályillat, kicsit cseres felszín jellemzi. Telt ízű, olajos bor: erős három csillag, közel a négyhez. Az év végére valószínűleg túllépi a nyolcvan pont határát.
BUSSAY LÁSZLÓ CSÖRNYEFÖLDI TRAMINI 2003 ****
Bussay László valamiért nagyon érzi ezt a fajtát: hallatlanul elegáns, harmonikus bort varázsolt belőle 2003-ban. Illata jellegzetesen traminis, de nem direkt, savai annak ellenére élénkek, hogy ebből a fajtából nehéz kicsiszolni egy kis gerincet.